Introduction - in Finnish Language 

Toisin kuin millään muulla taloudella Euroopassa, Isolla Britannialla on ainutlaatuisen suuri määrä pieniä, teknologiapohjaisia yrityksiä (PK, pieni ja keskisuuria yhtiöitä). Gibson Index on koonnut ainutlaatuisen aarrearkun näitä PK yrityksiä – kaiken kaikkiaan 48,000 varhaisessa vaiheessa olevaa startup yritystä, yliopisto spin-offeja, PK yritys -veteraaneja, teknologiajohtoisia konsulttiyrityksiä ja bisness kumppanuuksia. Hakemisto on intensiivisen, yli seitsemän vuotta kestäneen tutkimusprojektin tulos, johon on osallistunut kymmenittäin tutkijoita ympäri Isoa Britanniaa.

Gibson Index on ainutlaatuisen kattava. Tietoa voi hakea monella eri tavoin: Yrityksen nimi, Yrityksen pääasiallinen yhteyshenkilö, Sektori, Yrityksen asema, Kaupunki jossa yritys sijaitsee, Alue (lääni ja valtio – Englanti, Skotlanti, Wales ja Pohjois-Irlanti), Osoite -mukaanlukien postinumero. Tietoa voi tietysti hakea myös tiettyjen avainsanojen avulla – listaan kuuluu monia eri tyyppisiä tieteen ja teknologian termejä.


Listan “Ensimmäiset”:

Gibson Index on saavuttanut useita merkittäviä “Ensipaikkoja”:

 • Se on mailman ainoa merkittävä kansallinen tietokanta varhaisessa vaiheessa olevista teknologiayrityksistä.
   
 • Se on ensimmäinen kattava katselmus ei vain Ison Britannian teknologiayrityksistä, mutta myös muista tärkeistä toimijoista jotka työskentelevät konsulttiyrityksinä ja business partneruuksina.
   
 • Se sisältää mitä kattavimman listauksen Britannian teknologiayhteisöstä – brittiläisistä yrittäjistä ja yhtiöiden toimihenkilöistä - yhteensä noin 48,000 listausta.
   
 • Se sisältää myös mitä kattavimman listan yrityksistä jotka ovat saaneet Ison-Britannian valtion tutkimusapurahaa ja kansantaloudellista kehitysrahoitusta.
   
 • Se sisältää samoin ainutlaatuisen listan Britannian menestyvimmistä ja aktiivisimmista tiedemies-keksijöistä, jalokivistä Britannian kruunussa.
   
 • Siihen kuuluu kansallinen lista Britannian menestyksekkäimmistä akateemisista yrittäjistä, sekä myös mitä kattavin listaus Britannian yliopisto spin-off- ja konsulttiyrityksistä.
   

 

Tutkimuspalveluja ja hyviä ideoita…


Listan ylläpitämisen lisäksi, Gibson Index Ltd:n henkilökunnalla on pitkäaikainen kokemus asiantuntijaprojektien ja tutkimustyön tekemisestä finanssitaloille, investointiyrityksille, pankeille, ammatillisille palveluntarjoajille ja taloudellisille kehitysasiatoimistoille sekä Britanniassa että ulkomailla.

Monet organisaatiot ja instituutiot etsivät uusia ja innovatiivisia ideoita, jotka voivat mullistaa näiden suorituskyvyn. Ideat – nykyaikaisen busineksen elinvoima – ovat yrityksemme erikoisalaa. Ideat syntyvät yrityksemme laaja-alaisen kokemuksen sekä vertaansa vailla olevien tutkimuslähteiden yhteistuloksena. Viimeaikaisiin projekteihimme kuuluvat “Kansallinen Keksintöstrategia”, jonka teimme NESTA:n (www.nesta.org) toimeksiantona. NESTA on organisaatio joka tukee Britannian keksijöitä. Toinen viimeaikainen projektimme keskittyi analysoimaan Britannian toimia akateemisessa kaupallistamisessa, sekä miten nopeuttaa uutta tutkimustoimintaa jolla on taloudellista potentiaalia. Raportti tehtiin Universities UK:lle joka on kaikkia Britannian 110 yliopistoa edustava organisaatio.
Ota meihin yhteyttä ja voimme pitää kanssasi vapaamuotoisen keskustelun tarpeistasi.

Kaiken kaikkiaan, mikään muu ei ole meistä yhtä nautinnollista kuin mahdollisuus saatta yhteen pieni yritys uuden partnerin kanssa uusilla markkinoilla, tai kun voimme auttaa nuorta yritystä löytämään uuden tärkeän markkina-alueen.
Toivotamme tervetulleiksi kommentit kaikilta, jotka ovat kiinnostuneita innovaatiosta, yrittämisestä sekä pienistä korkean teknologian yrityksistä, sekä muilta talouden kehittämisorganisaatioilta ympäri maailmaa. Kiitos mielenkiinnostasi ja odotamme innolla yhteydenottoasi.